Ciorba de legume

de Cris2711 in Ciorbe, 9 Mai 2011 | 4804 vizualizari

 

Una din variantele pe care le prepar eu.Deoarece iubesc ciorbele le gatesc aproape pe toate si in versiuni diferite.Va urez pofta buna:)

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 3 cartofi
  • o jumatate ardei rosu
  • o jumatate ardei galben
  • bulion sau pasta de rosii
  • 100 gr. orez
  • 1 ceapa alba sau rosie
  • telina
  • ulei
  • sare
  • piper asortat macinat
  • frunza dafin(optional)
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Spalam legumele,le curatam si apoi le taiem dupa preferinta.Intr-o oala se pun 2-2,5 l apa la fiert si se adauga toate legumele.Se lasa sa fiarba,cand sunt cam pe jumatate fierte se adauga orezul si se fierbe in continuare pana este orezul gata fiert.Se adauga sarea,piperul asortat dupa gust.Cand este gata se adauga frunzele de patrunjel.

Pofta buna tuturor:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (86)

Cris2711 1

01.11.2011, 21:46

Liviutza si eu le prefer Tu ce preferi?

liviutza 1

06.01.2012, 12:35

eu sunt mai mult de felul doi mancaruri cu carne cris2711

Cris2711 1

06.01.2012, 12:47

Liviutza eu prefer si ciorbitele dar si felul doi,de fapt tot meniul nici desertul nu il refuz

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe noi - in parga