Ciorba cu perisoare de pui

de Rocsi in Ciorbe, 21 Aug 2010 | 11378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru ciorba:
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • o radacine mica de pastarnac
  • jumatate ardei galben
  • 2 rosii mici
  • bors
  • vegeta
  • un cub knorr
  • piper
  • pentru perisoare;
  • 1 piept de pui dezosat
  • 1 lingura orez
  • vegeta
  • 1 ou
  • putin gris ca sa se lege mai bine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui:

intr-o oala cam de 4 litri umpleti pe 3 sferturi cu apa,o puneti pe foc pana incepe sa fiarba.


ceapa se curata si se toaca marunt.


morcovul se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mici.


ardeiul galben se taie cubulete.


pastarnacul il curatam si il taiem cat mai micut.


rosiile se curata de pielita si se dau pe razatoare.


cand incepe sa fiarba apa se pun legumele taiete,un cub knorr,vegeta si piper si lasam sa fiarba putin.


pieptul de pui se spala bine si se da pe masina de tocat carne sau pe robot.


lingura de orez se fierbe.


carnea tocata se amesteca cu orezul fiert.


se adauga oul,vegeta si 1-2 linguri gris.


cand ciorba a fiert cam 10 min incep sa se formeze perisoarele.


acestea se pun in oala cu ciorba.


cand sunt aproape fierte se acreste cu bors dupa gust.


ii mai dati cateva clocote si gata ciorba....


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

27.11.2010, 21:05

sunt bune perisoarele de pui..si chestia cu grisul eu mereu o folosesc..mama m-a invatat

mihaelar63 1

08.02.2012, 23:39

Buna si light ciorbita ta

Rocsi 1

09.02.2012, 10:36

mihaela!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rata