Ciorba de spanac, loboda si salata verde cu omleta

de Dana Cristea - pusikmea in Ciorbe, 27 Mar 2011 | 10456 vizualizari

 

de obicei fac aceasta ciorbita doar din salata verde, da de data asta am vrut sa bag si spanac si loboda pentru a profita la maxim de toate vitaminele lor, e delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • o salata verde
  • o legatura spanac
  • o legatura loboda
  • 1 morcov
  • 2-3 cepe verzi
  • telina
  • pastarnac
  • patrunjel
  • smantana
  • 1 ou pt omleta
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de orez
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac, loboda si salata verde cu omleta:

Spalam legumele in cateva ape.

Taiem spanacul, loboda si salata julien, ceapa marunt, morcovul, telina si pastarnacul le dam pe razatoare.

Punem apa peste ele si le punem la fiert impreuna cu orezul spalat in cateva ape si cele 2 linguri de ulei.

Dupa ce au fiert legumele pregatim omleta, batem oul cu sare si piper si il punem intr-o tigaie unsa cu ulei, o intoarcem pe ambele parti pana se rumeneste frumos, dupa care o taiem felii de 2-3 cm si le punem peste legume, lasam sa mai dea cateva clocote si punem si smantana.

Asezonam cu patrunjel si acrim cu zeama de lamaie.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac, loboda si salata verde cu omleta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de pui