Ciorba cu gulii

de mihaelar63 in Ciorbe, 15 Iun 2011 | 4061 vizualizari

 

Am dorit sa fac o ciorbita cu gulii mai usoara .
Gulia are 0 colesterol , minerale , vitamina C si B -uri .,

 

INGREDIENTE

  •  2 gulii crude
  • 1 ceapa rosie
  •  Praz verde[ cantitatwe cat ceapa]
  • 1 ardei kapia
  • 1 ardei iute
  • 2 morcovi noi
  • ulei
  • sare
  • parmezan 
  • zeama lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu gulii:

 Puneti o oala cu apasi sare  la fiert [ aprox 3 l]
Taiati marunt ceapa , prazul, ardeiul iute  si  Kapia .
Curatati guliile si morcovii . taiati cuburi .
Puneti   legumele la fiert [ vor fierbe repede ,in vreo 15 min ]
Stropiti ciorba cu putin ulei , o dregeti cu zeama de lamaie dupa gust .
Serviti cu parmezan ras deasupra .

TIPS-URI

1

 Nu aruncati frunzele tinere de gulii , adaugate la sfarsit la ciorba vor aduce un aport important de  vitamine si m inerale .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu gulii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

2377 puncte

Rocsi

1526 puncte

Constelatialeu

1300 puncte

Caty

1219 puncte

Ksenya

1176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz