Ciorbita de vacuta

de roxanabucataras in Ciorbe, 19 Noi 2011 | 2839 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de vitel, preferabil si cu os
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1/2 telina mica
  • 1 pastarnac
  • sare
  • 1 lingura ulei
  • o ceasca de orez
  • o lingura pasta de tomate
  • o rosie
  • leustean, patrunjel  
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de vacuta:

Spal carnea bine, o tai cubulete, las si pe os ceva carne si o pun la fiert in apa rece cu putina sare si ulei. Spumez bine cand carnea incepe sa fiarba. Tai legumele cubulete mici, ceapa marunt si cand carnea este aproape fiarta le adaug. Aleg si spal orezul si dupa ce au fiert putin legumele il adaug. Dau rosia pe razatoare, o pun intr-un vas rezistent la flacara, pun pasta de tomate si un strop de ulei si le pun la calit la foc mic, cateva minute. Adaug in ciorbita dupa ce aproape a fiert bobul de orez. Mai las 10 minute si dupa ce opresc focul adaug verdeata taiata marunt.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Criss 1

21.11.2011, 09:11

Foarte buna. Cu mult leusetean.

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:23

multumesc
e prima pe lista ciorbitelor preferate

Krystyan Trendy 1

07.01.2014, 08:06

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vita