Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este mai lung titlul decat prepararea foarte simpla .De obicei la ciorba cu carnati afumati si zeama de varza murata adaug orez si smantana . De aceasta data am schimbat folosind cartofi in loc de orez ....Iar smantana nu a mai fost nevoie , atat de gustoasa a iesit .Si de aceasta data Multicookerul si-a facut datoria in liniste .
Curatati legumele .
Se cupleaza Multicookerul Philips la retea . Se selecteaza cu tasta Meniu- functia Boil- fierbere si timpul de gatire 50 minute .
Se pun 3 l apa si se aduga ceapa intreaga , piperul ,morcovii si telina taiate cuburi , foile de dafin si pasta de ardei .
Dupa 15-20 minute se aduga carnatii si cartofii taiati cuburi potrivite [ o bucata de cartof trebuie sa incapa cu usurinta in lingura+ putina zeama ].Se fierb cam 15 minute .
Intre timp fierbem separat zeama de varza .
Dupa trecerea a inca 10 minute se pune la fiert in oala tijele de apio taiate feliute si ardeiul rosu taiat cubulete .Nu este necesar ca acestea sa fiarba mai mult de 5 minute . Incercati daca morcovii si cartofii sunt patrunsi.
Adugati zeama de moare in oala principala si mai lasati sa dea un clocot[ 5 minute ] .
Daca legumele se patrund mai repede ,puteti scurta timpii .
Serviti ciorba fierbinte cu marar si patrunjel verde .
1
Daca va place puteti fierbe in ciorba si afumatura si varza murata taiata fideluta .
2
Atat carnatii cat si zeama de varza sunt sarate . Folositi putina sare suplimentara .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult