Ciorba cu perisoare de pui si oregano

de mihaelar63 in Ciorbe, 27 Sep 2017 | 4051 vizualizari

COMENTARII (21)

RODIMUR 1

27.09.2017, 16:24

Foarte, foarte gustos! Aș gusta chiar acum, deși am mâncat două porții de cremă de caramel...

vasimur 1

27.09.2017, 16:33

Bya Ralu 1

27.09.2017, 16:35

buna

diaconta 1

27.09.2017, 16:38

Tu si ciorbitele tale minunate

mihaelar63 1

27.09.2017, 17:01

Rodica , nici o problema , facem schimb pentru putin mai tarziu

mihaelar63 1

27.09.2017, 17:01

Bya

mihaelar63 1

27.09.2017, 17:02

Domnu'Vasile , o portie si pentru dumneavoastra

mihaelar63 1

27.09.2017, 17:02

Multumesc Dya

MotanLaOale 1

27.09.2017, 17:12

buna buna

Renataedina 1

27.09.2017, 17:53

Valclaudia 1

27.09.2017, 17:59

si eu, si eu.... o portie, te rog!

elucubratiiculinare 1

27.09.2017, 18:06

cred ca e tare gustoasa

Rahela Velicu 1

27.09.2017, 18:15

Bunica 1

27.09.2017, 18:29

Ardeii ii dau eu!

Catalina L 1

27.09.2017, 19:42

mai ce buna

Ancutsa 1

27.09.2017, 21:33

Foarte buna!

kytz 1

28.09.2017, 06:14

Foarte bună! 🍲

Bubulyk 1

28.09.2017, 22:10

Rocsi 1

02.10.2017, 19:38

O ciorba fierbinte tare buna ar fi acum!

dantes 1

15.10.2017, 10:45

Buna!

tina58 1

15.10.2017, 11:57

Draga Mihaela stiu ca ai si tu ceva experienta in ale gatitului dar tinand cont de faptul ca omul cat traieste invata imi permit sa-ti fac cateva sugestii in legatura cu aceasta ciorba. Incearca sa inlocuiesti unul dintre cei doi morcovi cu o ceapa in asa fel incat sa ai doua cepe si un morcov pe langa celelalte legume si vei vedea ca ciorba e mai gustoasa iar pe timp de vara inlocuieste bulionul cu rosii proaspete(eu am si peste iarna rosii intregi in congelator). In compozitia de perisoare adauga o ceapa iar pesmetul inlocuieste-l cu o mana de orez (pesmetul e bun la chiftele) si perisoarele vor fi mai pufoase. nu vor mai fi gloante. Deasemenea poti sa o acresti cu putina lamaie sau putin bors. Sper ca nu te-ai suparat pe mine pentru sugestii ! Spor !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba à la grec originala