Ciorba cu perisoare din piept de pui

de maria_claudia in Supe/Ciorbe, 23 Oct 2010 | 3814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa,
  • 1 ardei gras,
  • 1 morcov,
  • 2-3 linguri de orez,
  • delikat,
  • 400gr de piept de pui tocat,
  • patrunjel si leustean verde,
  • ulei,
  • sare si piper,
  • bors magic.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare din piept de pui:

Ceapa, ardeiul si morcovul se toaca marunt si se calesc in ulei, apoi se pune apa, orezul si delikatul. Cand incepe sa fiarba se adauga perisoarele facute din: carne, putin orez si putin delikat. Cand ciorba este fiarta se adauga bors magic dupa gust, sare, piper si verdeata tocata marunt. Se serveste cu smantana.

 

COMENTARII (5)

Laly

Laly 1

24.10.2010, 23:26

Ce bunatate

nadina73

nadina73 1

25.10.2010, 01:37

saptamana asta am in plan,dar pana atunci pap de la tine 5f

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:18

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!