Ciorba cu pulpa si scarita de porc

de I0ana in Ciorbe, 13 Apr 2014 | 991 vizualizari

 

Buna ziua!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 l apa
  • 1 plic bors magic
  • 300 g pulpa de porc
  • 300 g scarita de porc
  • 1 kg cartofi
  • 1 ardei kapia
  • 1 rosie
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 radacina de patrujel mica
  • zarzavat la borcan
  • bulion
  • sare+piper
  • tarhon uscat
  • leustean uscat
  • patrunjel proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pulpa si scarita de porc:

Pentru inceput mentionez faptul ca aceasta ciorba este una mai speciala.


Am taiat carnea cuburi, dar nu foarte mici, am condimentat-o (1 lg delikat, 1 lg boia ardei dulce, sare, piper, putin ketchup), dupa care am pus-o la cuptor pentru 30 minute. Cat timp carnea a stat la cuptor am taiat ardeiul,morcovul,rosia,telina cartofii si radacina de patrunjel cuburi. Dupa ce am scos carnea de la cuptor am pus-o in oala dupa care am turnat 4-5 l apa. Am mai lasat-o putin pe foc dupa care am pus legumele pe care le-am taiat cuburi. Am lasat legumele sa fiarba dupa care am adaugat putin bulion,tarhon,leustean sare+piper.


Eu am adaugat aproape de final si taitei si bineinteles borsul magic (se poate inlocui si cu bors de tara sau la sticla , dar mie mi se pare ca si acesta are un gust deosebit).


Cand am constatat ca ciorba este gata si legumele sunt fierte am adaugat si patrunjelul tocat marunt sau acesta se poate adauga chiar in momentul in care ciorba este servita.


Se poate servi cu smantana, ardei iute si mamaliguta calda. Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pulpa si scarita de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

14.04.2014, 08:32

Rocsi 1

14.04.2014, 20:40

Ce buna

Alina26 1

05.05.2014, 19:11

interesanta combinatia asta care ai pus-o intai la cuptor!!!!imi place!! :bv!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de porc dreasă cu zdrențe din ou