Ciorba cu pulpa si scarita de porc

de I0ana in Ciorbe, 13 Apr 2014 | 850 vizualizari

 

Buna ziua!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 l apa
  • 1 plic bors magic
  • 300 g pulpa de porc
  • 300 g scarita de porc
  • 1 kg cartofi
  • 1 ardei kapia
  • 1 rosie
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 radacina de patrujel mica
  • zarzavat la borcan
  • bulion
  • sare+piper
  • tarhon uscat
  • leustean uscat
  • patrunjel proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pulpa si scarita de porc:

Pentru inceput mentionez faptul ca aceasta ciorba este una mai speciala.


Am taiat carnea cuburi, dar nu foarte mici, am condimentat-o (1 lg delikat, 1 lg boia ardei dulce, sare, piper, putin ketchup), dupa care am pus-o la cuptor pentru 30 minute. Cat timp carnea a stat la cuptor am taiat ardeiul,morcovul,rosia,telina cartofii si radacina de patrunjel cuburi. Dupa ce am scos carnea de la cuptor am pus-o in oala dupa care am turnat 4-5 l apa. Am mai lasat-o putin pe foc dupa care am pus legumele pe care le-am taiat cuburi. Am lasat legumele sa fiarba dupa care am adaugat putin bulion,tarhon,leustean sare+piper.


Eu am adaugat aproape de final si taitei si bineinteles borsul magic (se poate inlocui si cu bors de tara sau la sticla , dar mie mi se pare ca si acesta are un gust deosebit).


Cand am constatat ca ciorba este gata si legumele sunt fierte am adaugat si patrunjelul tocat marunt sau acesta se poate adauga chiar in momentul in care ciorba este servita.


Se poate servi cu smantana, ardei iute si mamaliguta calda. Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pulpa si scarita de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

14.04.2014, 08:32

Rocsi 1

14.04.2014, 20:40

Ce buna

Alina26 1

05.05.2014, 19:11

interesanta combinatia asta care ai pus-o intai la cuptor!!!!imi place!! :bv!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc