Ciorbă cu spanac

de Bunica in Supe/Ciorbe, 6 Mai 2015 | 879 vizualizari

 

O ciorbiță gustoasă și de sezon.

 

INGREDIENTE

  • 300 g spanac proaspăt
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri borș Fuchs
  • 4 linguri suc de roșii
  • fidea de orez - opțional
  • 1 legătură leuștean verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă cu spanac:

Spală spanacul frunză cu frunză.


Pune pe foc o oală cu apă.


Pune în oală ceapa și morcovul curățate,spălate si tocate mărunt.


Când a fiert ceapa pune și spanacul tocat marunt.


Lasă la fiert 10 minute și adaugă sucul de roșii si borșul.


Fierbe încă 10 minute și adaugă fideaua.


Potrivește de sare și stinge focul.


Când este călduță pune leușteanul tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Cris2711 1

06.05.2015, 23:59

tare buna

anca_rm 1

07.05.2015, 09:02

imi place

Sim0na 1

08.05.2015, 08:53

ador ciorbita asta! in varianta asta, sau batuta cu ou, imi place oricum

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana a la Motan