CIORBA DE ARDEI UMPLUTI

de Alexandra Burz in Ciorbe, 4 Iul 2015 | 4919 vizualizari

 

O reteta traditionala mereu in voga :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 8-10 ardei potriviti ca marime
  • 150 gr orez
  • 4 cepe
  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • frunze patrunjel
  • leustean
  • bulion(suc de rosii)
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CIORBA DE ARDEI UMPLUTI:


  • Scoatem cotorul din ardei, cu grija sa nu ii rupem SI SPALAM BINE

  • Intr-un bol punem carnea tocata, orezul si 2 cepe tocate marunt, sare si piper.

  • Omogenizam.

  • Umplem ardeii, lasand cam 2-3 cm liber deoarece creste orezul din amestec si poate iesi carnea afara din ardei.

  • Intr-o oala punem 2 cepe cocate marunt, morcovii si radacina de patrunjel taiate cubulete.

  • Calim in putin ulei.

  • Adaugam apa si adreii umpluti.

  • Asezonam cu sare si piper.

  • Cand e aproape fiarta adaugam bulionul si frunzele de leustean si patrunjel tocate marunt.

 

TIPS-URI

1

Serviti cu smantana si ardei iute :)

Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE ARDEI UMPLUTI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Xandrinne 1

21.07.2015, 10:22

marci49 1

21.07.2015, 14:28

Subscriu ce spune Tina58. Urmaresc zilnic retetele de pe acest blog si de cele mai multe ori sunt incantata si pe unele chiar le experimentez insa uneori apar niste chestii stupide, amuzante, dar ma rog, fiecare cu gusturilei lui si daca la ei asa se mananca nu pot decat sa le urez pofta buna !

Panacris 1

21.09.2016, 07:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Cioba cu legume si perisoare de pui