CIORBA DE ARDEI UMPLUTI

de Alexandra Burz in Ciorbe, 4 Iul 2015 | 6290 vizualizari

 

O reteta traditionala mereu in voga :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 8-10 ardei potriviti ca marime
  • 150 gr orez
  • 4 cepe
  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • frunze patrunjel
  • leustean
  • bulion(suc de rosii)
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CIORBA DE ARDEI UMPLUTI:

  • Scoatem cotorul din ardei, cu grija sa nu ii rupem SI SPALAM BINE
  • Intr-un bol punem carnea tocata, orezul si 2 cepe tocate marunt, sare si piper.
  • Omogenizam.
  • Umplem ardeii, lasand cam 2-3 cm liber deoarece creste orezul din amestec si poate iesi carnea afara din ardei.
  • Intr-o oala punem 2 cepe cocate marunt, morcovii si radacina de patrunjel taiate cubulete.
  • Calim in putin ulei.
  • Adaugam apa si adreii umpluti.
  • Asezonam cu sare si piper.
  • Cand e aproape fiarta adaugam bulionul si frunzele de leustean si patrunjel tocate marunt.
 

TIPS-URI

1

Serviti cu smantana si ardei iute :)

Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE ARDEI UMPLUTI" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Xandrinne 1

21.07.2015, 10:22

marci49 1

21.07.2015, 14:28

Subscriu ce spune Tina58. Urmaresc zilnic retetele de pe acest blog si de cele mai multe ori sunt incantata si pe unele chiar le experimentez insa uneori apar niste chestii stupide, amuzante, dar ma rog, fiecare cu gusturilei lui si daca la ei asa se mananca nu pot decat sa le urez pofta buna !

Panacris 1

21.09.2016, 07:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salam de biscuiţi cu ciocolată

ieri la 21:58

Varză a la Cluj pregătită la Slow Cooker

ieri la 21:03

Placinta cu mere si gutui cu aluat razuit

de RuxyRux 9

ieri la 21:03

prajitura furnicuta

de Lau 9

ieri la 19:34

Desert prajitura craiasa zapezii

de Lau 9

ieri la 12:16

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde (post)