Ciorba de ardei umpluti cu carne de curcan

de aalliinnaa07 in Supe/Ciorbe, 12 Mai 2013 | 2077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 25 de ardei mici grasi

Pentru umplutura:

  • 1 kg carne tocata de curcan
  • 8 linguri orez
  • 1 ou
  • sare si piper

Pentru ciorba:

  • 3 L apa
  • 2 morcovi
  • 1/2 pastranac
  • 1 radacina patrunjel
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1/2 L bulion
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti cu carne de curcan:

Intr-un castron punem carnea tocata, orezul, oul, sare si piper dupa gust, amestecam toate ingredientele pana obtinem un amesteca omogen.


Spalam ardeii si indepartam semintele din ei si ii umplem cu compozitia obtinuta.


Intr-o oala punem uleiul, lasam se se incinga si adaugam faina pe care o lasam sa se rumeneasca putin, apoi agaugam bulionul si 3 L apa.


Legumele le curatam de coaja si le spalam. Adaugam in ciorba ardeii si legumele intregi.Lasam sa fiarba totul la foc mediu.


Cand este gata ciorba se scot legumele.(daca doriti se pot taia marunt in ciorba)



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

simona72 1

12.05.2013, 15:43

Eu am mincat si este tare bunaa!!!

Dea_Dea 1

12.05.2013, 16:01

N-am mai mancat demult !! Imi plac!!

diana_k 1

12.05.2013, 16:33

am auzit de ciorba asta, cred ca e foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba falsa de burta - cu ciuperci pleurotus