Ciorba de ardei umpluti cu carne de curcan

de aalliinnaa07 in Supe/Ciorbe, 12 Mai 2013 | 3855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 25 de ardei mici grasi

Pentru umplutura:

  • 1 kg carne tocata de curcan
  • 8 linguri orez
  • 1 ou
  • sare si piper

Pentru ciorba:

  • 3 L apa
  • 2 morcovi
  • 1/2 pastranac
  • 1 radacina patrunjel
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1/2 L bulion
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti cu carne de curcan:

Intr-un castron punem carnea tocata, orezul, oul, sare si piper dupa gust, amestecam toate ingredientele pana obtinem un amesteca omogen.

Spalam ardeii si indepartam semintele din ei si ii umplem cu compozitia obtinuta.

Intr-o oala punem uleiul, lasam se se incinga si adaugam faina pe care o lasam sa se rumeneasca putin, apoi agaugam bulionul si 3 L apa.

Legumele le curatam de coaja si le spalam. Adaugam in ciorba ardeii si legumele intregi.Lasam sa fiarba totul la foc mediu.

Cand este gata ciorba se scot legumele.(daca doriti se pot taia marunt in ciorba)

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

simona72 1

12.05.2013, 15:43

Eu am mincat si este tare bunaa!!!

Dea_Dea 1

12.05.2013, 16:01

N-am mai mancat demult !! Imi plac!!

diana_k 1

12.05.2013, 16:33

am auzit de ciorba asta, cred ca e foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare