Ciorba de ardei umpluti cu carne de curcan

de aalliinnaa07 in Supe/Ciorbe, 12 Mai 2013 | 1285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 25 de ardei mici grasi

Pentru umplutura:

  • 1 kg carne tocata de curcan
  • 8 linguri orez
  • 1 ou
  • sare si piper

Pentru ciorba:

  • 3 L apa
  • 2 morcovi
  • 1/2 pastranac
  • 1 radacina patrunjel
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1/2 L bulion
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti cu carne de curcan:

Intr-un castron punem carnea tocata, orezul, oul, sare si piper dupa gust, amestecam toate ingredientele pana obtinem un amesteca omogen.


Spalam ardeii si indepartam semintele din ei si ii umplem cu compozitia obtinuta.


Intr-o oala punem uleiul, lasam se se incinga si adaugam faina pe care o lasam sa se rumeneasca putin, apoi agaugam bulionul si 3 L apa.


Legumele le curatam de coaja si le spalam. Adaugam in ciorba ardeii si legumele intregi.Lasam sa fiarba totul la foc mediu.


Cand este gata ciorba se scot legumele.(daca doriti se pot taia marunt in ciorba)



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

simona72 1

12.05.2013, 15:43

Eu am mincat si este tare bunaa!!!

Dea_Dea 1

12.05.2013, 16:01

N-am mai mancat demult !! Imi plac!!

diana_k 1

12.05.2013, 16:33

am auzit de ciorba asta, cred ca e foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Supa de sparanghel