Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 9 Aug 2013 | 4922 vizualizari

 

Ce buna a fost , sa-ti bati copilu' si barbatu' si sa mananci singura :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 os afumat de casa
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 kg cartofi
  • 2 gulii
  • 200 gr smantana
  • zeama de lamie
  • patrunjel verde
  • sare optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura:

Puneti osul afumat la fiert si dupa primul clocot aruncati o apa .


Puneti 3 l apa si continuati firberea .


Curatai si spalati legumele .


Puneti la fiert ceapa si ardeiul cubulete , morcovul rondele si gulia cuburi .


Dupa 10 minute puneti si cartofii taiati tot cuburi [ acestia se ferb mai repede ]


Cand toate legumele sunt fierte [ aprox 20-30 min .]dregeti ciorba cu smantana.


Sare posibil sa fie suficienta cea din afumatura .


Alegeti carnea de pe os si o serviti taiata cuburi in farfurie .


Serviti ciorba acrita cu zeama de lamaie si asezonata cu patrunjel si ardei iute .

 

TIPS-URI

1

Intodeauna opariti afumatura prin clocotire . Aruncati primna apa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

babi5 1

07.10.2014, 15:22

Carmen 1

13.04.2017, 11:18

asa ceva.... asa o poza... sa te dai cu capul de tastatura

mihaelar63 1

13.04.2017, 13:15

Carmen ) Cirbele imi cam reusesc , pozele doar din cand in gand )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu zdrente de ou