Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 9 Aug 2013 | 5395 vizualizari

 

Ce buna a fost , sa-ti bati copilu' si barbatu' si sa mananci singura :)))

 

INGREDIENTE

  • 1 os afumat de casa
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 kg cartofi
  • 2 gulii
  • 200 gr smantana
  • zeama de lamie
  • patrunjel verde
  • sare optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura:

Puneti osul afumat la fiert si dupa primul clocot aruncati o apa .


Puneti 3 l apa si continuati firberea .


Curatai si spalati legumele .


Puneti la fiert ceapa si ardeiul cubulete , morcovul rondele si gulia cuburi .


Dupa 10 minute puneti si cartofii taiati tot cuburi [ acestia se ferb mai repede ]


Cand toate legumele sunt fierte [ aprox 20-30 min .]dregeti ciorba cu smantana.


Sare posibil sa fie suficienta cea din afumatura .


Alegeti carnea de pe os si o serviti taiata cuburi in farfurie .


Serviti ciorba acrita cu zeama de lamaie si asezonata cu patrunjel si ardei iute .

 

TIPS-URI

1

Intodeauna opariti afumatura prin clocotire . Aruncati primna apa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu gulii si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

babi5 1

07.10.2014, 15:22

Carmen 1

13.04.2017, 11:18

asa ceva.... asa o poza... sa te dai cu capul de tastatura

mihaelar63 1

13.04.2017, 13:15

Carmen ) Ciorbele imi cam reusesc , pozele doar din cand in gand )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi