Ciorba de "bureti"

de Andra_Constantinescu in Ciorbe, 7 Iun 2015 | 10594 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 l apa;
  • o ceapa;
  • un ardei rosu;
  • o bucata de slanina de porc;
  • o jumatate de ficat de porc;
  • o jumatate de bosog de porc;
  • o jumatate de inima de porc;
  • o bucata de pulpa de porc;
  • o lingurita de sare;
  • 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna;
  • o jumatate de lingurita de cimbru uscat;
  • o legatura de leustean.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de "bureti":

Carnea se spala si se pune la fiert intreaga, cu o lingurita de sare. Dupa ce se fierbe pe jumatate, se scoate, se scurge si se lasa putin la racit.

In apa in care a fiert carnea, se pun ceapa si ardeiul la fiert, spalate si taiate marut.

Carnea se taie cubulete si se adauga peste legume. Cand s-a fiert complet, se adauga 3-4 linguri de rosii pregatite pentru iarna, cimbrul si leusteanul spalat si tocat. Se potriveste ciorba de sare si se mai lasa cateva minute la fiert, dupa care se ia de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de "bureti"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

07.06.2015, 09:55

mirela0911 1

07.06.2015, 13:38

Nu am mancat niciodata dar trebuie sa fie buna!

-Licurici- 1

09.06.2015, 10:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta