Ciorba de burta

de AlexTeacher in Ciorbe, 25 Sep 2015 | 8471 vizualizari

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

25.09.2015, 15:40

E burta de sub burta sau deasupra burtii... ...delicioasa,vreau si eu o portie mare,se poate?

Gicuta69 1

25.09.2015, 15:44

MotanLaOale 1

25.09.2015, 15:46

buna rau

MOKUSKA 1

25.09.2015, 15:58

ne place

- Andreea - 1

25.09.2015, 16:34

Gherca Daniela 1

25.09.2015, 16:57

Panacris 1

25.09.2015, 19:01

De probat varianta, cu oasele afumate!

RuxyRux 1

25.09.2015, 19:13

Wow!

Merisor 1

25.09.2015, 20:02

Cea mai buna ciorba!

Bunica 1

25.09.2015, 20:10

Eeeee ,cu oase afumate n-am preparat,dar nu e timpul trecut!

dantes 1

26.09.2015, 06:44

Super!

Sidy 1

26.09.2015, 08:44

"... oase de vita afumate .." .., pai asa ii strica tot gustul....Sau poate asta e reteta noua ? Alex...mie mi se par enorm de multe cele ...10 galbenusuri ! La cati litri de apa ? Sper sa nu te superi....

-Licurici- 1

26.09.2015, 09:11

Interesant, merita incercat!

georgianavede 1

26.09.2015, 09:45

Aș vrea să faci musaca!Nu mai știu cum o făcea bunica.....era atat de buna...poate tu o facila fel ca ea!Daca vad imi aduc aminte.....

AlexTeacher 1

26.09.2015, 12:27

Am inceput sa mananc ciorba de burta pe la 16 ani. Pana atunci nu imi placea deloc gustul. Si-asa mi-o pregatea mama. E varianta mea...de fapt, varianta ei. Si-am zis sa vi-o impartasesc. E diferita de cum o fac oamenii de obicei, dar nu-i problema din punctul meu de vedere...caci asa sunt si eu. Gustul conteaza. Cat despre calorii, colesterol si toate cele tot ce pot spune este ca m-am nascut in Romania, patria mama a celor mai grase mancaruri )))))))))))))))))))))))))
Si desi am facut multe-n viata asta, nu-s nici pediatru, nici nutritionist Gatesc ! Atat !

gaby_duceag 1

26.09.2015, 12:39

super raspuns.

Foarte faina ciorba. Eu n-am facut niciodata

AlexTeacher 1

26.09.2015, 12:51

O sa-ti fac eu, Gaby

Oana 1

28.09.2015, 11:05

Eu va spun ca am mancat ciorba aceasta, facuta de Alex si a fost cea mai buna ciorba de burta pe care am mancat-o vreodata, pe cuvant! Iar oasele afumate au dat un gust nemaipomenit! Pana nu incerci sa faci nu ai de unde sa stii...Asa ca spor la treaba si....Alex, sa mai faci!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta, servita cu mamaliga
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficatei de pui cu dovlecei in sos de rosii

de Lau 9

ieri la 17:53

Budinca de broccoli, cu brânzeturi

de RODIMUR 5

ieri la 17:50

Sirop de trandafiri

de Lau 9

ieri la 17:25

Mere la borcan pentru iarna, fara zahar

de Adi 4

ieri la 11:01

Biscuiti frantuzesti din albusuri „Langues de chat”

pe 16.11 la 23:32

RETETA RECOMANDATA
Bors de legume