Ciorba de cartofi cu aripioare de pui

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 17 Mai 2010 | 8913 vizualizari

 

super buna si gustoasa.......................ca la mama acasa

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare de pui
  • 3-4 morcovi
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • 2-3 cepe proaspete
  • 2 cani de bors de casa
  • 3-4 frunze de dafin
  • 1 lingurita delikat
  • 1 cutie cu smantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu aripioare de pui:

Se curata bine aripile (am pus doar partea de sus,e cu mai multa carne)apoi se pun sa fiarba in apa cu sare

Cand aripile au dat 2-3 clocote se spumeaza bine apoi se pune morcovul taiat rondele si ceapa si se lasa sa fiarba 10 minute dupa care punem si cartofi curatati si taiati cubulete,

se lasa sa fiarba bine toate impreuna si adaugam si 1 lingurita delikat si foile de dafin

Cand toate sunt fierte se pune borsul si se mai lasa sa dea 1-2 clocote

Dupa ce s-a racit putin se pune smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

nadina73 1

18.05.2010, 20:25

e suoper bun sylvia,sincer legat de bors eu am incercat sa fac fara huste aici dar nu prea am reusit si tot din tara mia trimis si acuma le imultesc eu e grozav si poti pastra si in frigider din ele cand schimbi sa ai de rezerva in caz de ceva

nadina73 1

18.05.2010, 20:25

multumesc mult buni

madi_marin 1

19.05.2010, 10:18

ce bine arata....imi place tare mult combinatia asta....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!