Ciorba de cartofi cu carnat afumat

de AlinaL in Supe/Ciorbe, 22 Ian 2010 | 11223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2-3 bucati de carnat afumat (gros si lung cat un deget )
  • 250 gr. smantana
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carnat afumat:

 

Intr-o oala se pune 2 linguri de ulei, ceapa si putina apa. Se lasa la foc mic pana se inmoaie ceapa, apoi se completeaza cu apa necesara pentru ciorba.Eu am mai pus si 2 linguri de pasta de ardei.

Se taie carnatul rondele subtiri si se rastoarna peste apa care fierbe.Dupa cateva minute se adauga si cartofii taiati ceva mai mici ca pentru piure . Se potriveste de sare si piper. Dupa 20-25 minute de cand am luat oala de pe foc, se amesteca smantana cu cateva linguri (7-8) de ciorba si se pune continutul in oala.

La final se adauga verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

madi_marin 1

22.01.2010, 17:20

imi plac ciorbele cu afumatura si smantana.....mmmmmm.....o nebunie.

Teo 1

23.01.2010, 17:00

Ciorba de cartofi este una din prefratele familiei mele, dar cu carnat afumat nu am facut niciodata, suna interesant si o sa incerc cat de curand; cred ca este buna...mai ales acrita cu zeama de varza

elena1988 1

02.02.2011, 16:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat

de vasimur 4

pe 27.11 la 15:15

Reteta de fursecuri cu unt si gem de caise

pe 27.11 la 12:45

Reteta de prajitura de post cu mere

de Caty 2

pe 27.11 la 12:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de cartofi noi