Ciorba de cartofi cu carnat afumat

de AlinaL in Supe/Ciorbe, 22 Ian 2010 | 7931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2-3 bucati de carnat afumat (gros si lung cat un deget )
  • 250 gr. smantana
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carnat afumat:


Intr-o oala se pune 2 linguri de ulei, ceapa si putina apa. Se lasa la foc mic pana se inmoaie ceapa, apoi se completeaza cu apa necesara pentru ciorba.Eu am mai pus si 2 linguri de pasta de ardei.


Se taie carnatul rondele subtiri si se rastoarna peste apa care fierbe.Dupa cateva minute se adauga si cartofii taiati ceva mai mici ca pentru piure . Se potriveste de sare si piper. Dupa 20-25 minute de cand am luat oala de pe foc, se amesteca smantana cu cateva linguri (7-8) de ciorba si se pune continutul in oala.


La final se adauga verdeata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

madi_marin 1

22.01.2010, 17:20

imi plac ciorbele cu afumatura si smantana.....mmmmmm.....o nebunie.

Teo 1

23.01.2010, 17:00

Ciorba de cartofi este una din prefratele familiei mele, dar cu carnat afumat nu am facut niciodata, suna interesant si o sa incerc cat de curand; cred ca este buna...mai ales acrita cu zeama de varza

elena1988 1

02.02.2011, 16:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu aripi de pui si leustean