Ciorba de cartofi cu carnat afumat

de AlinaL in Supe/Ciorbe, 22 Ian 2010 | 8700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2-3 bucati de carnat afumat (gros si lung cat un deget )
  • 250 gr. smantana
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carnat afumat:


Intr-o oala se pune 2 linguri de ulei, ceapa si putina apa. Se lasa la foc mic pana se inmoaie ceapa, apoi se completeaza cu apa necesara pentru ciorba.Eu am mai pus si 2 linguri de pasta de ardei.


Se taie carnatul rondele subtiri si se rastoarna peste apa care fierbe.Dupa cateva minute se adauga si cartofii taiati ceva mai mici ca pentru piure . Se potriveste de sare si piper. Dupa 20-25 minute de cand am luat oala de pe foc, se amesteca smantana cu cateva linguri (7-8) de ciorba si se pune continutul in oala.


La final se adauga verdeata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

madi_marin 1

22.01.2010, 17:20

imi plac ciorbele cu afumatura si smantana.....mmmmmm.....o nebunie.

Teo 1

23.01.2010, 17:00

Ciorba de cartofi este una din prefratele familiei mele, dar cu carnat afumat nu am facut niciodata, suna interesant si o sa incerc cat de curand; cred ca este buna...mai ales acrita cu zeama de varza

elena1988 1

02.02.2011, 16:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornulețe fragede, cu rahat

de RODIMUR 5

ieri la 22:30

Prajitură de toamnă

ieri la 20:33

Paste gratinate cu pui, dovlecei și bacon

ieri la 19:30

 Fasole cu cârnați afumați de porc

de RODIMUR 5

ieri la 15:38

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon