Ciorba de cartofi cu carnati afumati

de katty in Ciorbe, 27 Apr 2018 | 3924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carnati afumati de casa
  • 400 gr cartofi rosii
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 linguri pasta de tomate
  • paprika iute
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 1 foaie de dafin
  • leustean verde
  • 1 lingura ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carnati afumati:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete potrivite pe care le pastram intr-un vas cu apa rece.

Curatam ceapa si o taiem marunt, ardeiul gras il taiem cubulete, iar carnatul rondele.

In uleiul incins punem carnatul taiat rondele si amestecam ocazional pana incepe sa se rumeneasca usor. Adaugam ceapa si o lasam sa se inmoaie usor, apoi punem ardeiul gras. Lasam 2-3 minute, apoi stingem cu un litru de apa rece. Acoperim cu un capac si dupa ce incepe sa fiarba,punem foaia de dafin, cimbru si cartofii. Fierbem 15 minute, punem pasta de tomate, sare, piper, paprika, mai adaugam apa daca este nevoie si mai fierbem 5 minute. Inainte de a stinge focul punem leusteanul tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de primavara, din legume