Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc

de Valclaudia in Ciorbe, 27 Apr 2014 | 2221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi mari
  • 1 ceapa potrivita
  • 4 ciuperci champinion
  • cca 50 gr. ciuperci pleurotus
  • cca 200 gr. carne de porc (franjuri, carne de lucru)
  • 1 ceasca de hrisca
  • sare si piper dupa gust
  • 4-5 linguri de ulei
  • 1 lingura bobitede mustar
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • cateva boabe de piper negru
  • 1/2 cutie rosii pasate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc:

Curatam ceapa si morcovul, le spalam.


Morcovul se taie rondele, ceapa o maruntim si le calim laolata in ulei.


Ciupercile le spalam si le taiem felii, apoi le adaugam peste morcov si ceapa, punem sare si piper dupa gust, le sotam pana scade apa lasata de ciuperci.


Carnea de porc de taie bucatele si se adauga peste legumele sotate.


Amestecam cu lingura de lemn pana isi schimba carnea culoarea, punem bobitele de mustar si cele de piper, adaugam apa (cca 3-4l) si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie legumele si carnea.


Clatim boabele de hrisca in apa rece, le adaugam in ciorba, lasam sa fiarba cca 10 minute apoi adaugam rosiile pasate, mai fierbem alte 10 min, stingem focul, presaram patrunjel verde tocat si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci cu hrisca si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

27.04.2014, 18:42

Rocsi 1

27.04.2014, 18:42

alilianaa 1

27.04.2014, 19:55

trebuie sa fie buna.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Bors cu costita de porc