Ciorbă de coaste de porc

de Panacris in Ciorbe, 15 Sep 2014 | 2908 vizualizari

 

Dacă ciorba cu os, mazăre și gălușcuțe a avut succes, mulțumesc Miha;) mi-am forțat norocul și am pregătit-o în varinta răgățeană, fără smântână ;) Se pare că a avut, succes din nou ;) Mulțumesc Philips Multi cooker, alias Laurențiu Ionel, pentru ajutorul deosebit din bucătărie! Spor și poftă bună! >:D

 

INGREDIENTE

  • Coaste de porc cu os cca. 600 g,
  • mazăre cu morcovi babi 1 borcan,
  • ceapă albă 1 bucată,
  • ardei 1 bucată,
  • păstârnac ½ bucată,
  • gulie ½ bucată mică,
  • țelină cca. 50 g,
  • borș de putină 500 ml,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • pătrunjel verde 2-3 fire,
  • leuștean verde 2 fire,
  • pastă de gogoșari a la Panacris 3-4 linguri,
  • Pentru dres:
  • Ouă 2 bucăți
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de coaste de porc:

Coastele tăiate bucățele potrivite și se pune la fiert în vasul aparatului Philips Multicooker. Aparatul se conectează la sursa de curent, se setează din meniu, programul BOIL, timp de gătire 30 de minute și se apasă butonul START. Legumele se curăță, se spală și se taie cubulețe, adăugându-se la carnea fiartă, împreună cu mazărea și morcovii din borcan, se asezonează de sare, piper și pasta de gogoșari, verdețurile tocate mărunt și se lasă din nou la fiert cca. 30 de minute. Spre finalul fierberii se adaugă borșul, apoi ouăle bătute bine, se scurg în vas, pentru a se obține efectul de zdrențe. Spor și poftă bună!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de coaste de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

16.09.2014, 16:15

diaconta 1

16.09.2014, 22:26

Gustoasa rau

ilinca_rox 1

20.12.2014, 20:15

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert negresa cu nuci si cirese
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta