Ciorba de praz cu ciuperci

de Valclaudia in Ciorbe, 2 Noi 2013 | 5378 vizualizari

 

o ciorba usoara pentru cine este interesat... Noua ne place tare mult, are un gust grozav!

 

INGREDIENTE

  • 1 buc. praz
  • 500 gr. ciuperci/champinion
  • 2 ardei (unul rosu si unul verde)
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust +1 lingurita delikat
  • cateva boabe de piper
  • 1 mana de paste marunte (cus -cus)
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz cu ciuperci:

Curatam, spalam si taiem ciupercile felii.


Curatam, spalam si feliem prazul si ardeii. Feliutele obtinute se calesc in ulei cateva minute, adaugam lingurita de delikat,boabele de piper si ciupercile feliate.


Lasam cca 10 minute sa se caleasca impreuna, apoi punem cca 3l apa, acoperim oala si lasam sa fiarba la foc mic 30 minute.


Curatam cateii de usturoi, ii maruntim/pisam cu putina sare in mojar, adaugam 1 lingura pasta de tomate. Acest amestec se adauga in oala atunci cand ciupercile sint fierte, adica mai spre finalul prepararii ciorbei.


Lasam sa mai dea cateva clocote, punem pastele fainoase,le lasam la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Peresaram patrunjel verde tocat si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lia_ 1

03.11.2013, 09:08

in strachina ca a lui Gaby ce-mi place

diaconta 1

03.11.2013, 20:37

interesanta combinatie pentru ciorba,dar imi place

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 01:15

foarte buna ciorba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de praz cu cartofi