Ciorba de praz cu ciuperci

de Valclaudia in Ciorbe, 2 Noi 2013 | 4630 vizualizari

 

o ciorba usoara pentru cine este interesat... Noua ne place tare mult, are un gust grozav!

 

INGREDIENTE

  • 1 buc. praz
  • 500 gr. ciuperci/champinion
  • 2 ardei (unul rosu si unul verde)
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust +1 lingurita delikat
  • cateva boabe de piper
  • 1 mana de paste marunte (cus -cus)
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz cu ciuperci:

Curatam, spalam si taiem ciupercile felii.


Curatam, spalam si feliem prazul si ardeii. Feliutele obtinute se calesc in ulei cateva minute, adaugam lingurita de delikat,boabele de piper si ciupercile feliate.


Lasam cca 10 minute sa se caleasca impreuna, apoi punem cca 3l apa, acoperim oala si lasam sa fiarba la foc mic 30 minute.


Curatam cateii de usturoi, ii maruntim/pisam cu putina sare in mojar, adaugam 1 lingura pasta de tomate. Acest amestec se adauga in oala atunci cand ciupercile sint fierte, adica mai spre finalul prepararii ciorbei.


Lasam sa mai dea cateva clocote, punem pastele fainoase,le lasam la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Peresaram patrunjel verde tocat si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lia_ 1

03.11.2013, 09:08

in strachina ca a lui Gaby ce-mi place

diaconta 1

03.11.2013, 20:37

interesanta combinatie pentru ciorba,dar imi place

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 01:15

foarte buna ciorba

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de praz cu cartofi