Ciorba radauteana

de adry88 in Ciorbe, 4 Mar 2014 | 3588 vizualizari

 

M-am inspirat de la Gaby pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 piept depui
  • 1/2 radacina telina
  • 1 radacina pastarnac
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 foi de dafin
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 3 galbenusuri de ou
  • 300 g smantana
  • 1 lingura faina
  • 3 catei usturoi
  • 1 morcov pentru calit
  • un praf boia de ardei
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Spalam pieptul de pui si il punem la fiert in apa cu sare,


Intre timp curatam ,morcovii,pastarnacul,telina,ceapale taiem in bucati si punem la fiert (dupa ce am strans spuma formata de carne)foile de dafin si cimbru.


Lasam sa fiarba totul foarte bine.


Cand au fiert scoatem legumele si pieptul de pui.


Mai adaugam apa peste zeama adaugam pieptul de pui taiat bucatele,morcovii taiati felii si punem din nou la fiert.


Intr-un bol adaugam smantana,galbenusurile si faina, amestecam adaugand treptat supa(cca 3-4 polonice)


Dupa care adaugam peste ciorba si amestecam continuu.


Mai lasam sa fiarba cca 10 min,timp in care adaugam usturoiul pisat,putin otet,sare,piper dupa gust,


Intre timp curatam morvul si il dam prin razatoarea mica,


Incalzim putin ulei si adaugam morcovul,(cand s-a calit eu am adaugat putina boia de ardei dulce)lasam sa se caleasca putin si adaugam in ciorba pentru a da culoare frumoasa ciorbei,


Adaugam patrunjel tocat(eu nu am avut si am adaugat cateva fire de ceapa verde tocata),


Sursa de inspiratie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

_Alina_ 1

05.03.2014, 07:35

adry88 1

05.03.2014, 10:15

multumesc pentru aprecieri

gaby_gabytza 1

15.03.2014, 07:52

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana a la Motan