Ciorba radauteana

de adry88 in Ciorbe, 4 Mar 2014 | 4218 vizualizari

 

M-am inspirat de la Gaby pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 1 piept depui
  • 1/2 radacina telina
  • 1 radacina pastarnac
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 foi de dafin
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 3 galbenusuri de ou
  • 300 g smantana
  • 1 lingura faina
  • 3 catei usturoi
  • 1 morcov pentru calit
  • un praf boia de ardei
  • otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Spalam pieptul de pui si il punem la fiert in apa cu sare,


Intre timp curatam ,morcovii,pastarnacul,telina,ceapale taiem in bucati si punem la fiert (dupa ce am strans spuma formata de carne)foile de dafin si cimbru.


Lasam sa fiarba totul foarte bine.


Cand au fiert scoatem legumele si pieptul de pui.


Mai adaugam apa peste zeama adaugam pieptul de pui taiat bucatele,morcovii taiati felii si punem din nou la fiert.


Intr-un bol adaugam smantana,galbenusurile si faina, amestecam adaugand treptat supa(cca 3-4 polonice)


Dupa care adaugam peste ciorba si amestecam continuu.


Mai lasam sa fiarba cca 10 min,timp in care adaugam usturoiul pisat,putin otet,sare,piper dupa gust,


Intre timp curatam morvul si il dam prin razatoarea mica,


Incalzim putin ulei si adaugam morcovul,(cand s-a calit eu am adaugat putina boia de ardei dulce)lasam sa se caleasca putin si adaugam in ciorba pentru a da culoare frumoasa ciorbei,


Adaugam patrunjel tocat(eu nu am avut si am adaugat cateva fire de ceapa verde tocata),


Sursa de inspiratie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

_Alina_ 1

05.03.2014, 07:35

adry88 1

05.03.2014, 10:15

multumesc pentru aprecieri

gaby_gabytza 1

15.03.2014, 07:52

buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fasole alba cu ceafa afumata

ieri la 23:13

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Plăcintă cu brânză și griș

ieri la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Ciorba Radauteana