Ciorba de cocos dreasa cu iaurt

de Bunica in Ciorbe, 8 Mai 2017 | 465 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun decât o ciorbă preparată cu carne de la o pasăre de curte? După umila mea părere, este cea mai bună!

 

INGREDIENTE

  • spatele, gâtul și aripile de cocoș
  • 1 legătură ceapă verde (5-6 fire)
  • 1 rădăcină păstârnac
  • 1 morcov
  • 1 țelină mică
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2 ouă
  • 5 linguri iaurt grecesc gras
  • sare
  • 1 legătură pătrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos dreasa cu iaurt:

Spală carnea de pasăre și pune-o la fiert, într-o oală de 5 l împreună cu 3 l apă.


Din când în când, ia spuma care se formează.


Spală legumele și taie-le mărunt.


Când încheietura aripei începe să se crape, adaugă legumele. Lasă la fiert, până carnea este fiartă.


Ia o parte ( 2 polonice) din zeamă și las-o să se răcească.


Cele 2 ouă se amestecă bine, încât gălbenușul să se amestece bine cu albusul.


Amestecă ouăle bătute cu iaurtul.


Toarnă peste acest amestec, partea de zeamă lăsată larăcit.


Totul se toarnă în oala de ciorbă, se sărează și se mai fierbe 5 minute.


La sfârșit, adaugă pătrunjelul spălat și tocat mărunt.


Să vă fie de folos!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos dreasa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Adi 1

08.05.2017, 21:26

Si cu un ardei iute este foarte buna!

kytz 1

08.05.2017, 23:21

Tare bună!

GeorgiG 1

09.05.2017, 09:16

Foarte buna ciorbita!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din ciuperci