Ciorba de conopida cu pui

de Corinuta in Ciorbe, 22 Aug 2010 | 14815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare de 1 kg
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 2 rosii
  • 200 ml smantana
  • 200 ml iaurt
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare, piper macinat
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de conopida cu pui:

Se desface conopida in buchetele, se spala si se pune in apa cu sare.


Se curata ceapa, morcovii si ardeiul, se spala si se toaca cubulete, iar morcovii rondele. Se pun la calit in ulei amestecand din cand in cand.


Se spala si se zvanta pieptul de pui, apoi se taie cuburi si se caleste si el putin impreuna cu legumele. Cand carnea si-a schimbat culoarea se adauga 3 litri de apa si se lasa sa dea in clocot. Se adauga conopida si se fierbe aprox. 5-6 minute.


Intre timp de cojesc rosiile, se scot cotoarele si se taie cubulete. Se adauga la supa, se condimenteaza cu sare si piper, si se mai fierbe 4-5 minute.


Iaurtul si smatana se amesteca bine intr-un bol impreuna cu un polonic de supa, dupa care se toarna peste aceasta. Se acreste supa si se ia de pe foc.


Deasupra se presara patrunjel verde tocat, dupa preferinte si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de conopida cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

alinaraluca2000 1

23.08.2010, 18:14

daca adaugai putina faina la smantana nu ti se mai imbranzea smantana din ciorba http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/borsuri_supe_ciorbe/ciorba_de_conopida-3935/
(nu stiu daca este voie sa fac asta dar eu pun si reteta mea aici, reteta in stilul ciorbitei tale)

Julie 1

23.08.2010, 21:46

mihaelar63 1

23.08.2010, 23:21

ce buna si mie imi place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca