Ciorba de curcan cu tarhon

de madi_marin in Ciorbe, 27 Ian 2010 | 6844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aripa de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 ceasca cu orez
  • 1 cana cu suc de rosii
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri cu iaurt
  • bors ( eu am avut la plic.....)
  • tarhon
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de curcan cu tarhon:

Aripa se taie in doua si se pune la fiert in apa rece. Se toaca legumele. Cand carnea e gata ( dureaza cam multicel) se scoate din supa si se da la racit. In supa ramasa se adauga orezul spalat si legumele tocate si se lasa sa fiarba. Cand sunt fierte se adauga galbenusurile frecate cu putina sare si amestecate cu iaurtul (se pune deasupra supa fierbinte ca sa se aduca la aceeasi temperatura si sa nu se branzeasca), sucul de rosii ( al meu nu a fost asa concentrat), borsul, sare , piper si carnita curatata de pe oase si maruntita. Se mai lasa sa dea un clocot, se stinge focul si se pune tarhonul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de curcan cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

mihaelar63 1

28.01.2010, 00:14

nu

sice4u 1

03.02.2010, 20:17

te bagi sa imi faci si mie, ca nu are cine altcineva ?.....

madi_marin 1

03.02.2010, 20:41

normal. cand te-am refuzat eu pe tine?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde