Ciorba de fasole boabe cu tarhon

de MotanLaOale in Ciorbe, 2 Feb 2013 | 5210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g fasole boabe
  • 400g coaste afumate
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 pasrarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 2 legaturi marar
  • 1 lingura tarnon in otet
  • ulei
  • 1 lingura pasta tomate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu tarhon:

Fasolea se pune la inmuiat de seara.


Se curata ceapa.ceapa verde, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt.


Coastele se spala.


Eu am pus la fiert fasolea cu coastele si putina sare in oala sub presiune, cam o ora.


Intre timp am pus la calit zarzavatul in ulei cateva minute, am pus apa si le-am lasat la fiert.


Cand fasolea a fiert am trecut-o intro oala mai mare si am adaugat zarzavatul fiert separat.


Coastele le-am scos pe o farfurie, am scos oasele si le-am pus in oala.


Am completat cu apa si sare si am lasat sa dea cateva clocote.


Am pus pasta de tomate si tarhonul si am lasat sa fiarba 10-15 minute.


Eu nu am avut tarhon in otet si am pus o lingura de tarhon si o lingura de otet.


Daca va place acra se mai pune otet.


Am potrivit de sare si am adaugat si mararul tocat marunt.


Dupa cateva clocote este gata.


Eu am servit-o in paine cu ceapa rosie.


Daca vreti sa faceti la fe,l trebuie sa aveti o paine cu coaja uscata bine ca altfel se inmoaie ca la mine.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (63)

MotanLaOale 1

12.12.2013, 10:50

babi5 1

28.11.2014, 08:57

Un mare , mare like yamii

MotanLaOale 1

28.11.2014, 10:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac cu orez