Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat

de mihaelar63 in Ciorbe, 21 Ian 2010 | 5520 vizualizari

 

la cererea unanima , urmeaza supa ,,rosie ''.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole rosie
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1  felie telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 4 rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • marar 
  • tarhon din otet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat:


  1. fasolea se spala si se pune la infoiat cu o seara inainte .

  2. legumele se curata , se spala si se taie in forma dorita .

  3. fasolea se da un clocot cu o jumatate lingurita de bicarbonat , apoi apa se arunca .

  4. intr-o oala cu apa in clocot se pune fasolea, ceapa , morcovul, albitura marar , cimbru , si pasta de ardei la fiert timp de o ora .

  5. separat ciolanul se opareste si se fierbe pana cade de pe os.

  6. se portioneaza ciolanul se pune bucati mari in fiecare farfurie , se pune ciorba pe deasupra , patrunjel verde si tarhon +ardei iute+ ceapa rosie .

 

TIPS-URI

1

fasoleao fierbeti 10 min . cuojumatate lingurita bicarbonat  de sodiu , apa se arunca se limpezeste fasolea cu apa calda si se prepara dupa reteta .timpul de fierbere se va injumatati si va fi mai usoara la stomac .

2

smantana se serveste optional .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 10 %
389.99 lei
349.99 lei

COMENTARII (8)

alinutzika 1

17.08.2011, 15:14

tare buna

ioanapopescu11 1

10.10.2012, 14:24

pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bonduelle, este extrem de buna
www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml

diaconta 1

10.10.2012, 14:30

Ioanapopescuuuuuuuuuu ,ai umplut site-ul de fasole )))))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv cartofi in crusta de malai
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pateuri cu brânză dulce

de RODIMUR 3

ieri la 22:04

Sarmale dezechipate

de RODIMUR 3

ieri la 20:05

Desert tort-Cos cu flori si zmeura

de ancutsa 5

ieri la 17:03

Costite cu miere la cuptor

de Camelya 5

ieri la 13:42

Cartofi noi cu marar si usturoi

de Camelya 5

ieri la 13:09

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de fasole uscată cu ciolan afumat