Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat

de mihaelar63 in Ciorbe, 21 Ian 2010 | 9346 vizualizari

 

la cererea unanima , urmeaza supa ,,rosie ''.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole rosie
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1  felie telina
  • 1 patrunjel radacina
  • 4 rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • marar 
  • tarhon din otet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat:

  1. fasolea se spala si se pune la infoiat cu o seara inainte .
  2. legumele se curata , se spala si se taie in forma dorita .
  3. fasolea se da un clocot cu o jumatate lingurita de bicarbonat , apoi apa se arunca .
  4. intr-o oala cu apa in clocot se pune fasolea, ceapa , morcovul, albitura marar , cimbru , si pasta de ardei la fiert timp de o ora .
  5. separat ciolanul se opareste si se fierbe pana cade de pe os.
  6. se portioneaza ciolanul se pune bucati mari in fiecare farfurie , se pune  ciorba pe deasupra , patrunjel verde si tarhon +ardei iute+ ceapa rosie .

TIPS-URI

1

fasoleao fierbeti 10 min . cuojumatate lingurita bicarbonat  de sodiu , apa se arunca se limpezeste fasolea cu apa calda si se prepara dupa reteta .timpul de fierbere se va injumatati si va fi mai usoara la stomac .

2

smantana se serveste optional .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe rosie cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

alinutzika 1

17.08.2011, 15:14

tare buna

ioanapopescu11 1

10.10.2012, 14:24

pentru o mancare delicioasa va recomand fasolea rosie la conserva Bonduelle, este extrem de buna
www.bonduelle.ro/fasole-rosie-in-suc-propriu-425-ml

diaconta 1

10.10.2012, 14:30

Ioanapopescuuuuuuuuuu ,ai umplut site-ul de fasole )))))))

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu carne