Ciorba de cartofi dulci cu ciuperci si afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 30 Noi 2015 | 1135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 800 g scarita afumata
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 ardei rosu
  • 4 morcovi potriviti
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • 2 cartofi dulci
  • 250 g ciuperci macinate
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2-3 rosii trecute prin robot sau 1/2 cutie rosii pasate
  • vredeata proaspata (marar,patrunjel,telina)
  • apa plata, cca 2-2,5l
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi dulci cu ciuperci si afumatura:

Spalam carnea si o taiem bucatele potrivite.


Ceapa si ardeiul se curata, se spala si se taie mairunt, apoi le punem la calit in ulei.


Adaugam morcovul taiat rondele, bobitele de mustar, bucatile de carne.


Punem ciupercile macinate, apoi apa plata, foaia de dafin, sare si piper dupa gust,lasam la fiert pana patrunde usor furculita in carne.


Punem rosiile trecute prin robot, mai dam cateva clocote.


Adaugam cartofii dulci taiati bucatele, mai lasam la fiert 15 minute la foc potrivit.


Presaram verdeata tocata, oprim focul, acoperim oala si lasam cateva minute sa se combine aromele, apoi servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi dulci cu ciuperci si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

miki_a 1

30.11.2015, 12:55

Bun, bun, buuuun!!!!

Bya Ralu 1

30.11.2015, 14:04

delicioasa

Gicuta69 1

03.12.2015, 08:56

Delicioasa ciorbica!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de curcan