Ciorba din sira de porc cu zeama de varza

de Rahela Velicu in Ciorbe, 4 Feb 2018 | 2201 vizualizari

 

O ciorba asa cum o facea bunica.
 

 

INGREDIENTE

  • oase de porc
  • 2 cepe
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 300 ml suc de rosii cu leustean facut acasa
  • 500 ml zeama de varza
  • 1 ou
  • 2 rotocoale de fidea
  • leustean
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din sira de porc cu zeama de varza:


Mai intai punem oasele de porc la fiert pentru 30 de minute. Spumam de cate ori este nevoie.


Adaugam ceapa tocata marunt, impreuna cu telina tocata cuburi si morcovul tocat rondele.


Lasam inca 20 de minute la fiert, apoi adaugam sucul de rosii si zeama de varza si lasam in continuare la fiert inca 20 de minute.


Adaugam fideaua, iar cand si aceasta este fiarta, inainte cu 2 minute sa stingem focul, adaugam oul batut bine amestecat cu un polonic de ciorba fierbinte si potrivim de sare.


Adaugam si leusteanul.

TIPS-URI

1

Sucul de rosii de casa a fost facut cu leustean. El se poate inlocui cu suc de rosii din comert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din sira de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Rahela Velicu 1

05.02.2018, 22:06

elucubratiiculinare 1

06.02.2018, 08:57

si mie imi place la nebunie

Rahela Velicu 1

06.02.2018, 09:04

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de urzici cu piept de pui si zeama de varza