Ciorba de fasole cu afumatura

de deyutzky in Ciorbe, 15 Mar 2020 | 449 vizualizari

 

Imi place mult ciorba de fasole, iar daca are si afumatura, e delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani fasole uscata boabe
  • 500-600 g afumatura (eu am avut o bucata de muschi afumat si o bucata de coasta, voi puteti pune de care aveti si va place)
  • 1 ceapa mare
  • 4 linguri zarzavat de casa
  • aprox, 500 ml bors, dar puneti dupa gust
  • 2-3 cuiburi de taitei
  • sare dupa gust
  • cimbru dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura:

Punem fasolea intr-un bol cu apa rece si o lasam peste noapte sau macar 3-4 ore, pentru a se inmuia cat trebuie.


Dupa acest timp, clatim bine fasolea si o punem la fiert intr-o oala cu apa.


Dupa ce da primul clocot, aruncam apa, apoi punem alta apa curata.


Dam iar pe foc sa fiarba, iar dupa al 2 lea clocot aruncam apa si punem alta apa curata,


Punem oala pe foc, adaugam acum carnea spalata si portionata si ceapa tocata.


Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic.


Cand carnea si fasolea sunt aproape fierte, adaugam zarzavatul, borsul, taiteii, sare si cimbru dupa gust.


Acoperim cu capacul si mai lasam sa fiarba aprox. 15-20 min la foc mic.


Va doresc Pofta Buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

16.03.2020, 20:34

Eu o mananc pe a mea, fara afumatura, dar tare gustoasa este si asta!

deyutzky 1

16.03.2020, 21:05

Rocsi

dantes 1

20.03.2020, 10:15

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

11882 puncte

mihaelar63

10730 puncte

oanapl

9685 puncte

Rocsi

7318 puncte

Constelatialeu

6755 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cozonac cu Fanta (de post)
  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bors de cartofi cu afumatura si leustean