Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O ciorbă pe placul multora, cu legume proaspete, acrită cu suc de roșii, acompaniată de-o salată de ceapă roșie...
Salata de ceapă roșie
Se pune fasolea la hidratat peste noapte. A 2-a zi se spală și se pune la fiert cu puțină sare, se schimbă apa de 2-3 ori, se strecoară.
Într-o cratiță se pune la călit kaizerul tăiat felii subțiri, se adaugă ceapa, rădăcinoasele, cartoful tăiat cubulețe mici.
Se adaugă apă fierbinte, circa 3-4 L.
Când s-au pătruns legumele, se adaugă sucul de roșii, ardeii tăiați cubulețe, Delikat, chili, sare după gust.
În momentul servirii, se presară pătrunjel tocat.
Se potrivește de minune cu o Salată de ceapă roșie. :)
Se curăță, se spală ceapa și se taie felii subțiri.
Se condimentează cu ingredientele de mai sus, după gust.
Poftă bună!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult