Ciorba de purcel cu smantana

de Lorra1 in Ciorbe, 19 Mai 2017 | 1446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi de porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 cartof
  • 1 ceasca rosii tocate
  • 400 gr smantana
  • 3 galbenusuri
  • zeama de la o lamaie
  • marar
  • leustean
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de purcel cu smantana:


Taiem carnea in cubulete mici, apoi o punem la fiert intr-o oala, cu 3 l. de apa. Cand incepe sa apara spuma, o indepartam cu ajutorul unei spumiere.


Intre timp, curatam si spalam toate legumele, le tocam marunt si le adaugam in oala, mai putin cartoful si rosiile care se pun dupa ce restul au fiert.


Int-un bol, punem smantana si galbenusurile, amestecam bine pana se uniformizeaza, apoi adaugam zeama de lamaie, piper si sare, dupa gust.


La final, indepartam oala de pe foc. Adaugam in bolul cu smantana, 2-3 polonice de ciorba si amestecam bine dupa care turnam compozitia inapoi in oala.


Se adauga mararul si leusteanul tocate marunt.



Pofta buna :)


Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de purcel cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Lorra1 1

19.05.2017, 21:08

A bun asa cea mai buna leguma pentru diete

Merisor 1

19.05.2017, 21:29

Bună ciorbică ne-ai adus!

Lorra1 1

19.05.2017, 22:44

Ma bucur ca va place pornesc asa incetisor.... mi-am iesit din ritm, si cu gatitul si cu pozatul

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftele in aluat
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cuburi din foietaj cu ciocolata

de Adi 4

la 11:14

Chec cu portocale, rom si stafide

de katty 6

ieri la 22:06

Supa de gaina, cu galuste de gris

de RODIMUR 7

ieri la 20:54

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu afumatura si tarhon