Ciorba de purcel cu smantana

de Lorra1 in Ciorbe, 19 Mai 2017 | 292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi de porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 cartof
  • 1 ceasca rosii tocate
  • 400 gr smantana
  • 3 galbenusuri
  • zeama de la o lamaie
  • marar
  • leustean
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de purcel cu smantana:


Taiem carnea in cubulete mici, apoi o punem la fiert intr-o oala, cu 3 l. de apa. Cand incepe sa apara spuma, o indepartam cu ajutorul unei spumiere.


Intre timp, curatam si spalam toate legumele, le tocam marunt si le adaugam in oala, mai putin cartoful si rosiile care se pun dupa ce restul au fiert.


Int-un bol, punem smantana si galbenusurile, amestecam bine pana se uniformizeaza, apoi adaugam zeama de lamaie, piper si sare, dupa gust.


La final, indepartam oala de pe foc. Adaugam in bolul cu smantana, 2-3 polonice de ciorba si amestecam bine dupa care turnam compozitia inapoi in oala.


Se adauga mararul si leusteanul tocate marunt.



Pofta buna :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de purcel cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Lorra1 1

19.05.2017, 21:08

A bun asa cea mai buna leguma pentru diete

merisor 1

19.05.2017, 21:29

Bună ciorbică ne-ai adus!

Lorra1 1

19.05.2017, 22:44

Ma bucur ca va place pornesc asa incetisor.... mi-am iesit din ritm, si cu gatitul si cu pozatul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume