Ciorba de fasole cu zeama de varza

de vasy16 in Supe/Ciorbe, 1 Mar 2016 | 751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg de fasole alba
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 pahar de suc de rosii
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • carnat afumat cu boia de ardei
  • oregano
  • foaie de dafin
  • ulei
  • 1 l zeama de varza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu zeama de varza:


  • Se spala fasolea cu o seara inainte si se lasa la umflat in apa calie.

  • Se pune fasolea la fiert iar dupa ce da in clocot se lasa cateva minute sa fiarba si se schimba apa punand peste fasole apa calda cca doi litri, nu rece ca nu cumva sa intareasca iar fasolea.

  • Se lasa la fiert pana este bobul fiert. Intre timp se toaca ceapa, usturoiul, ardeiul si morcovul cubulete mici.

  • Carnatul se face felii.Incalzim o tigaie cu putin ulei si prajim un pic carnatul dupa care il scoatem si in acelasi ulei calim legumele adaugand intai usturoiul apoi rand pe rand ceapa, ardeiul si morcovul.

  • La urma adaugam sucul de rosii in tigaie si lasam un pic sa fiarba.

  • Rasturnam prajeala peste fasole impreuna cu carnatul si foaia de dafin.

  • La urma cand a fiert totul adaugam zeama de varza si mai lasam sa dea in cateva clocote.

  • Se potriveste de sare daca mai e nevoie dat fiind faptul ca zeama de varza e sarata,se adauga oregano si este gata.

  • Se lasa sa isi "traga sufletul" cateva minute si e gata de servit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

01.03.2016, 09:36

Rocsi 1

01.03.2016, 20:55

Nu am mai mancat acrita cu zeama de varza, dar cred ca este buna!

vasy16 1

02.03.2016, 17:18

Este foarte buna Rocsi,trebuie sa incerci.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de cartofi dulci cu lapte de cocos