Ciorba de fasole cu zeama de varza

de vasy16 in Supe/Ciorbe, 1 Mar 2016 | 1368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg de fasole alba
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 pahar de suc de rosii
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • carnat afumat cu boia de ardei
  • oregano
  • foaie de dafin
  • ulei
  • 1 l zeama de varza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu zeama de varza:


  • Se spala fasolea cu o seara inainte si se lasa la umflat in apa calie.

  • Se pune fasolea la fiert iar dupa ce da in clocot se lasa cateva minute sa fiarba si se schimba apa punand peste fasole apa calda cca doi litri, nu rece ca nu cumva sa intareasca iar fasolea.

  • Se lasa la fiert pana este bobul fiert. Intre timp se toaca ceapa, usturoiul, ardeiul si morcovul cubulete mici.

  • Carnatul se face felii.Incalzim o tigaie cu putin ulei si prajim un pic carnatul dupa care il scoatem si in acelasi ulei calim legumele adaugand intai usturoiul apoi rand pe rand ceapa, ardeiul si morcovul.

  • La urma adaugam sucul de rosii in tigaie si lasam un pic sa fiarba.

  • Rasturnam prajeala peste fasole impreuna cu carnatul si foaia de dafin.

  • La urma cand a fiert totul adaugam zeama de varza si mai lasam sa dea in cateva clocote.

  • Se potriveste de sare daca mai e nevoie dat fiind faptul ca zeama de varza e sarata,se adauga oregano si este gata.

  • Se lasa sa isi "traga sufletul" cateva minute si e gata de servit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

01.03.2016, 09:36

Rocsi 1

01.03.2016, 20:55

Nu am mai mancat acrita cu zeama de varza, dar cred ca este buna!

vasy16 1

02.03.2016, 17:18

Este foarte buna Rocsi,trebuie sa incerci.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta cu telina