Ciorba de perisoare cu gulii

de MIUTA in Supe/Ciorbe, 11 Mar 2012 | 4294 vizualizari

 

In general imi plac ciorbele cu foarte multe legume.Am ales sa fac aceasta ciorba cu mai putine perisoare dar sa contina mai multe legume printre care sa predomine guliile.
Va invit la o portie de ciorbica tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 200 g carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 50 g orez
  • 0 ceapa
  • doi morcovi
  • un gogosar
  • o radacina patrunjel
  • o radacina mica de pastranac
  • o bucata de telina
  • 3 gulii
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 250 ml bulion
  • ulei
  • sare,piper
  • o lamaie mare
  • smantana 500 ml
  • cimbru
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu gulii:

Se taie ceapa fin si se caleste in ulei.Se adauga un morcov dar pe razatoarea fina si se lasa sa se caleasca impreuna cu ceapa inca 2-3 minute.Se pune pasta de ardei si se adauga cca 3 litri de apa.Se lasa la fiert si se adauga morcovi,telina,pastranac,gogosar si radacina de parunjel taiate cubulete.Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,cimbru,tarhon.


Se pregatesc perisoarele din carne tocata,orez,ou si condimente.


Cand incepe apa sa fiarba se adauga perisoarele pe rand in ciorbica si se lasa la fiert la foc potrivit.


Cand sunt aproape fierte se adauga guliile curatate si taiate cubulete.Se lasa sa fiarba inca 5 minute si se pune bulionul.Dupa cateva minute se pune si sucul de lamaie.


Smantana se pune intr-un vas si se adauga in ea ciorba cu un polonic.Se amesteca si se adauga iar si iar ciorba pana smantana devine fierbinte.Se toarna smantana in cratita cu ciorba.Se condimenteaza daca mai este nevoie.


Se serveste cu ardei iute!


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu gulii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MIUTA 1

16.10.2013, 16:04

E foarte buna!Puteti incerca reteta nu o sa va para rau!

Krystyan Trendy 1

27.11.2013, 08:43

foarte gustoasa ciorba

MIUTA 1

27.11.2013, 18:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare a la grec