Ciorba de fasole pastai

de La Ancuta in Ciorbe, 10 Dec 2010 | 14591 vizualizari

 

Cum astazi este vineri va propun o reteta de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 borcan fasole pastai
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 2 ardei
  • 3 linguri pasta de rosii sau bulion
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri ulei
  • tarhon in otet
  • leustean
  • cimbru
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai:

Se curata ceapa si zarzavatul si se taie marunt.


Se pune la fiert o ceapa, morcovii, pastarnacul si telina. Dupa ce incepe sa fiarba se adauga si ardeiul taiat cubulete. Se lasa sa dea cateva clocote.


Se adauga apoi fasolea pastai (eu am avut fasole pastai pusa in borcane pe iarna).


Se adauga pasta de rosii si se lasa sa fiarba.


Ciorba de fasole pastai este singura la care eu fac rantas. Curatam si cealalta ceapa si o taiem marunt. O punem la calit in putin ulei pana devine sticloasa. Adaugam o lingura de faina si amestecam. Nu lasam sa se prajeasca faina. Cu un polonic luam ciorba din oala de pe foc si stingem rantasul. Amestecam bine sa nu aiba cocoloase si il punem in oala peste restul de ciorba.


Cand sunt fierte legumele se adauga tarhonul si cimbrul si se mai lasa sa dea 2-3 clocote.


Potrivim de sare, adaugam leusteanul taiat marunt si stingem focul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

13.12.2010, 10:45

La Ancuta 1

13.12.2010, 11:44

Multumesc Motan. Te invit la o portie

babi5 1

16.12.2014, 08:37

bunaaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel cu smintina si tarhon a la Horia Virlan