Ciorba de fasole pastai

de T I M E A in Ciorbe, 7 Iul 2012 | 4232 vizualizari

 

E vara si avem legume proaspete din plin, hai sa mancam sanatos :)
Daca va mai arde de gatit pe caldura aceasta!
Mie nu prea, dar ceva tot mai trebuie sa mancam.
Hai ca ciorba aceasta se face rapid si nu stam mult langa foc.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole pastai
  • 2 buc morcovi mari sau mai multi daca sunt mici din gradina
  • 1 buc pastarnac
  • 2-3 buc patrunjel radacina
  • 1 ceapa
  • frunze de telina
  • frunze de patrunjel
  • 250 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai:

Punem apa la fiert intr-un vas de 3-4 l.

Curatam si taiam legumele.

Taiem capetele la pastaile de fasole si spalam fasolea bine cu apa rece.

Cand fierbe apa punem legumele taiate si fasolea si lasam la fiert la foc mic.

Adaugam sare si piper dupa gust.

Cand legumele sunt fierte adaugam sucul de rosii si frunzele de telina tocate.

Lasam sa mai dea  o data in clocot si oprim focul.

Adaugam si frunzele de patrunjel tocate marunt.

Servim cald cu smantana sau simpla, cum ne e pe plac.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole servita in paine