Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon

de Zamfira in Ciorbe, 17 Oct 2015 | 882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole păstăi
  • 3 morcovi
  • 1 ceapă mare
  • 1/2 țelină rădăcină
  • 3 linguri tarhon în oțet tocat mărunt
  • 200 ml bulion
  • 3 linguri oțet
  • 4 l apă
  • sare dupa gust
  • pătrunjel verde
  • (smântână după gust)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon:

Curăţaţi păstăile de fasole. Tăiaţi sau rupeţi capete păstăilor şi eliminaţi “aţele” de pe marginea acestora dacă ele există.Tăiaţi sau rupeţi păstăile în bucăţi de aproximativ 3-4 centimetri şi clătiţi-le în apă rece. Dacă folosiți fasole păstăi de la congelator este suficient să le clătiți cu puțină apă.


Curăţaţi morcovii, ceapa şi rădăcina de ţelina. Tăiaţi țelina cuburi, ceapa se toacă mărunt iar morcovii se dau pe răzătoarea mare.


Călim în 4-5 linguri de ulei ceapa și morcovii, adăugam cuburile de țelină si fasolea păstăi.


Completăm cu apă, punem bulionul, sarea si tarhonul tocat mărunt. Fierbem ciorba la foc mic 30-40 minute.


În final adugăm oțet și pătrunjel verde tocat mărunt.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Zamfira 1

17.10.2015, 21:15

Multumesc Rocsi!

Gherca Daniela 1

18.10.2015, 15:59

Zamfira 1

21.10.2015, 23:07

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza