Ciorba de fasole verde cu zacusca de dovlecei

de cristinutanicolita in Ciorbe, 15 Ian 2016 | 582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde congelata
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • 2 lg suc de rosii
  • 1 borcan mic zacusca de dovlecei
  • 2 capatani usturoi
  • patrunjel uscat
  • ulei
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu zacusca de dovlecei:

Ceapa se curata, spala si se taie.


Morcovul se curata, spala si se da pe razatoarea cu ochiuri mari.


Intr-o oala se pun 2 lg ulei, se adauga ceapa si morcovul si se calesc.


Dupa cateva minute se adauga fasolea si apa fiarta cat sa acopere fasolea.


Dupa 15 min se adauga rosiile si zacusca.


Dupa ce totul este fiert se adauga usturoiul pisat si patrunjelul.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu zacusca de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

dantes 1

17.01.2016, 10:58

Buna!

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:07

Delicioasa ciorbica!

cristinutanicolita 1

18.01.2016, 17:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare