Ciorba de gulii cu perisoare de pui - Dukan

de Criss in Ciorbe, 10 Feb 2014 | 2962 vizualizari

 

Azi va aduc o noua reteta Dukan, o ciorba delicioasa si hipocalorica. Sper ca se vede in poza ca n-are strop de grasime. :) E foarte buna, pot sa manance linistiti si cei care nu tin dieta.
Pentru aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne tocata de pui (piept sau pulpa fara piele)
  • 1 ou
  • 2 lingurite tarate de ovaz
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 gulie
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1,5-2 l apa
  • sare dupa gust/delikat daca folositi
  • putin otet (dupa gust)
  • 1 iaurt activia 0.1%
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gulii cu perisoare de pui - Dukan:

Mai intai curatam si tocam ledumele. Intr-o oala punem 2 l apa la fiert. Cand incepe sa fiarba, adaugam cepa, morcovul si pastarnacul taiat cubulete. Gulia o vom pune mai tarziu, pentu ca fierbe mai repede. Intre timp pregatim perisoarele. Intr-un bol amestecam carnea tocata ci sare, marar, 1 albus de ou si 2 lingurite tarate de ovaz rasnite fin. Cu mainile umezite formam perisoarele. Le punem si pe acestea la fiert, impreuna cu guliile si rosia taiata cubulete. Cand legumele si perisoarele au fiert, amestecam intr-un bol iaurtul cu galbenusul de ou, un polonic din supa fierbinte si turnam tot amestecul in oala. Stingem focul, adaugam un strop de otet si daca mai trebuie sare , o lingurita de marar verde tocat si cam asta e tot. E foarte buna si chiar ma gandesc sa gatesc pentru toata familia astfel, chiar si pentru Alex.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gulii cu perisoare de pui - Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

MIUTA 1

10.02.2014, 23:47

Excelenta

mihaelar63 1

11.02.2014, 15:25

Super bune !!!

roxana_simona 1

23.02.2014, 07:11

tare buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cornulete cu branza, Dukan