Ciorba de gulii umplute

de Criss in Ciorbe, 14 Feb 2011 | 6089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g carne tocata
  • -1 cescuta orez
  • -1-2 morcovi
  • -1 ceapa
  • -1 patrunjel
  • -6 gulii (se pot pune si mai multe dar eu am cumparat doar 6)
  • -suc de rosii sau bulion
  • -patrunjel verde
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gulii umplute:

Se scobesc guliile si se umplu cu amestecul de carne si orez. Din restul de carne am facut perisoare.

Ceapa, morcovii si patrunjelul se toaca (sau se dau pe razatoare) si se pun la fiert. Cand incep sa fiarba se pun si guliile umplute. Dupa 5-7 minute se pun si perisoarele si cand sunt aproape gata se adauga si miezul de la gulii. Sucul de rosii se amesteca cu o lingura de faina, se adauga treptat supa sa nu se faca (,) cocoloase de faina si intregul amestec se toarna peste supa. Se mai lasa sa fiarba putin dupa care se adauga patrunjel verde tocat. Eu am tocat si cateva frunzulite mici si mai tinerele de la gulii si le-am adaugat in supa. Optional se poate servi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gulii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

LUK 1

14.02.2011, 21:05

tare buuuunnnaaaa

Criss 1

15.02.2011, 08:18

Multumesc LUK.

mamaieelena 1

15.02.2011, 15:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu varza rosie