Ciorba de gulii umplute

de Criss in Ciorbe, 14 Feb 2011 | 3626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g carne tocata
  • -1 cescuta orez
  • -1-2 morcovi
  • -1 ceapa
  • -1 patrunjel
  • -6 gulii (se pot pune si mai multe dar eu am cumparat doar 6)
  • -suc de rosii sau bulion
  • -patrunjel verde
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gulii umplute:

Se scobesc guliile si se umplu cu amestecul de carne si orez. Din restul de carne am facut perisoare.


Ceapa, morcovii si patrunjelul se toaca (sau se dau pe razatoare) si se pun la fiert. Cand incep sa fiarba se pun si guliile umplute. Dupa 5-7 minute se pun si perisoarele si cand sunt aproape gata se adauga si miezul de la gulii. Sucul de rosii se amesteca cu o lingura de faina, se adauga treptat supa sa nu se faca (,) cocoloase de faina si intregul amestec se toarna peste supa. Se mai lasa sa fiarba putin dupa care se adauga patrunjel verde tocat. Eu am tocat si cateva frunzulite mici si mai tinerele de la gulii si le-am adaugat in supa. Optional se poate servi cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gulii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

LUK 1

14.02.2011, 21:05

tare buuuunnnaaaa

Criss 1

15.02.2011, 08:18

Multumesc LUK.

mamaieelena 1

15.02.2011, 15:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta