Ciorba de gulii umplute

de Criss in Ciorbe, 14 Feb 2011 | 3288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g carne tocata
  • -1 cescuta orez
  • -1-2 morcovi
  • -1 ceapa
  • -1 patrunjel
  • -6 gulii (se pot pune si mai multe dar eu am cumparat doar 6)
  • -suc de rosii sau bulion
  • -patrunjel verde
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de gulii umplute:

Se scobesc guliile si se umplu cu amestecul de carne si orez. Din restul de carne am facut perisoare.


Ceapa, morcovii si patrunjelul se toaca (sau se dau pe razatoare) si se pun la fiert. Cand incep sa fiarba se pun si guliile umplute. Dupa 5-7 minute se pun si perisoarele si cand sunt aproape gata se adauga si miezul de la gulii. Sucul de rosii se amesteca cu o lingura de faina, se adauga treptat supa sa nu se faca (,) cocoloase de faina si intregul amestec se toarna peste supa. Se mai lasa sa fiarba putin dupa care se adauga patrunjel verde tocat. Eu am tocat si cateva frunzulite mici si mai tinerele de la gulii si le-am adaugat in supa. Optional se poate servi cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de gulii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

LUK 1

14.02.2011, 21:05

tare buuuunnnaaaa

Criss 1

15.02.2011, 08:18

Multumesc LUK.

mamaieelena 1

15.02.2011, 15:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

la 15:40

Bulion

de Lau 9

la 13:00

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu legume proaspete