Ciorba de legume cu scarita marinata

de Valclaudia in Ciorbe, 24 Mai 2017 | 863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr scarita marinata din comert
  • 1 fir mic de praz
  • 2 linguri ulei
  • 2 ardei kapia
  • 2 morcovi
  • 1/4 varza tocata
  • 1/4 telina
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • 1 lingurita rasa mix din boabe de piper
  • 1 foaie de dafin mica
  • 1/4 cutie rosii pasate
  • 4 pastile de spanac congelat
  • cca 3 l apa
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel si marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume cu scarita marinata:

Curatam si spalam toate legumele.


Prazul si morcovii se taie rondele si se pun in oala.


Adaugam ardeii taiati fasii, telina taiata cubulete.


Punem uleiul peste legumme, adaugam varza tocata, scarita taiata bucati, mixul din boabe de piper, mustarul, foaia de dafin.


Punem apa plata, pornim focul si lasam sa fiarba la foc mediu, pana se patrunde carnea si se desprinde de pe oase.


Adaugam rosiile pasate, pastilele de spanac congelat, lasam sa dea cateva clocote, potrivim de sare si piper, oprim focul.


Adaugam in ploaie, verdeata proaspat tocata (patrunjel si marar), lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi punem in boluri sau farfurii si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume cu scarita marinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

25.05.2017, 08:36

mihaelar63 1

29.05.2017, 18:04

Ce bine arata

Rahela Velicu 1

14.06.2017, 11:02

Ce bine arata ciorbita asta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Cremșnit Duo

ieri la 19:05

Salata cazaceasca cu sfecla rosie ,fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

Tort cu afine

de anca_rm 6

ieri la 14:49

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana inspirata de pe bucataras.ro :)