Ciorba de loboda

de RuxyRux in Ciorbe, 25 Mar 2011 | 2314 vizualizari

 

Ciorba de loboda este una din ciorbele simple dar cu un gust extraordinar de bun, se poate face in multe variante, si se poate servi si rece. Este chiar grozava.
Eu am ales varianta cu multe legume.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 4 legaturi de loboda
  • 3 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mare
  • 2 ardei capia mari
  • 3 cartofi mari
  • 2 legaturi de leustean
  • 1 litru bors
  • sare dupa gust
  • 4-5 linguri de orez( optional)
  • 2-3 rosii    
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Spalam legumele, le taiem dupa dorinta, mie imi plac mai mari, asa mai taraneste, spalam loboda o tocam si punem totul la fiert. Punem si orezul cand fierbe apa.


Cand legumele si orezul au fiert, potrivim gustul de sare si adaugam borsul. Apoi punem si leusteanul si stingem focul lasand acoperita oala cu capac sa se intrepatrunda aromele. Este o ciorba delicioasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

kukibella 1

28.03.2011, 19:38

horia 1

11.04.2011, 10:52

la aceasta ciorba i-as atribui celebra fraza "un regat ptr. o tigara"...adica as da orice pentru o portie ca asta.multumim!

adry88 1

20.05.2011, 17:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana