Ciorba de loboda

de brie in Ciorbe, 13 Dec 2009 | 2393 vizualizari

 

am gasit acum vreo 3 saptamani loboda la piata si a facut o ciorba eu zic ca buna

 

INGREDIENTE

  • 8 legaturi loboda
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 gogosar
  • 4 linguri de orez
  • bors de corcoduse verzi
  • optional 100 ml suc de rosii
  • 3 linguri ulei
  • sare,apa
  • 1 legatura leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Am spalat toate legumele, am tocat marunt morcovul,pastranacul si le-am pus la fiert in apa calda ,am adaugat sarea si uleiul si dupa 10 minute ceapa tocata marunt si gogosarul, am lasat sa fiarba la foc mediu inca 10 minute si am adaugat orezul spalat.


Iar cand legumele au fost suficient fierte am pus borsul de corcoduse.


intre timp se taie fasii loboda si se toaca marunt 1/2 legatura de leustean, se amesteca sei adaugam la ciorba, lasam 5 minute sa clocoteasca si oprim focul.


Dupa 5 minute am adugat si cealalta jumatate de legatura de leustean tocata marunt.


Se poate servi cu smantana, sau am intalnit si cazuri in care se face o omleta ca si in cazul ciorbei de salata si se aduga in ciorba la final.


Pofta buna.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

brie 1

13.12.2009, 22:18

am avut noroc ca am gasit la piata, cum am vazut m-am repezit la tanti si am cumparat tot ce mai avea , super racoritoare ,merci Teo

liana_geicu 1

15.12.2009, 18:46

Ce as manca si eu o portie! Imi place la nebunie!

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare la multicooker