Ciorba de loboda

de brie in Ciorbe, 13 Dec 2009 | 5011 vizualizari

 

am gasit acum vreo 3 saptamani loboda la piata si a facut o ciorba eu zic ca buna

 

INGREDIENTE

  • 8 legaturi loboda
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 gogosar
  • 4 linguri de orez
  • bors de corcoduse verzi
  • optional 100 ml suc de rosii
  • 3 linguri ulei
  • sare,apa
  • 1 legatura leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Am spalat toate legumele, am tocat marunt morcovul,pastranacul si le-am pus la fiert  in apa calda ,am adaugat sarea si uleiul si dupa 10 minute ceapa tocata marunt si gogosarul, am lasat sa fiarba la foc mediu inca 10 minute si am adaugat orezul spalat.

 Iar cand legumele au fost suficient fierte am pus borsul de corcoduse.

intre timp se taie fasii loboda si se toaca marunt 1/2 legatura de leustean, se amesteca sei adaugam la ciorba, lasam 5 minute sa clocoteasca si oprim focul.

Dupa 5 minute am adugat si cealalta jumatate de legatura de leustean tocata marunt.

Se poate servi cu smantana, sau am intalnit si cazuri in care se face o omleta ca si in cazul ciorbei de salata si se aduga in ciorba la final.

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

brie 1

13.12.2009, 22:18

am avut noroc ca am gasit la piata, cum am vazut m-am repezit la tanti si am cumparat tot ce mai avea , super racoritoare ,merci Teo

liana_geicu 1

15.12.2009, 18:46

Ce as manca si eu o portie! Imi place la nebunie!

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:10

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi