Ciorba radauteana cu zucchini

de Bya Ralu in Ciorbe, 2 Dec 2014 | 2456 vizualizari

 

Reteta este putin modifica,fata de cum am mai facut,am luat reteta de pe gourmandie.ro,iar zucchini sunt in plus de la mine :))) bonus :)))

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 buc telina
  • 1 buc pastarnac
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 dovlecel mic zucchini
  • 2 catei de usturoi
  • 1 galbenus de ou
  • 200 g smantana
  • patrunjel proaspat
  • vegeta,piper alb
  • ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana cu zucchini:

Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare,impreuna cu ceapa lasata intreaga.


Morcovul se taie rondele,ardeiul gras cubulete,se pun la calit in putin ulei de masline,dupa care se adauga in oala de ciorba.


Se pune si pastarnacul si telina lasate intregi.


Cand s-au fiert,pieptul de pui se scoate si se taie fasii,sau cubulete,iar ceapa,telina si pastarnacul se pun intr-un castron si se paseaza cu blenderul,dupa care se adauga inapoi in oala de ciorba.


Se pune si dovlecelul zucchini dat pe razatoarea mare si usturoiul pisat.


Se amesteca galbenusul de ou,cu smantana,se adauga zeama fierbinte,se amesteca bine si se toarna la sfarsit in oala de ciorba.


Se adauga patrunjel proaspat tocat marunt

 

TIPS-URI

1

Usturoiul l-am amestecat cu smantana si galbenusul si l-am pus la sfarsit,dar trebuie pus din timp ca sa se fiarba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Rocsi 1

03.12.2014, 22:56

Ce bine arata

Bya Ralu 1

04.12.2014, 23:33

multumesc rocsi

tanyapatap 1

11.12.2014, 19:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana