Ciorba de loboda cu galuste de branza feta

de RuxyRux in Ciorbe, 22 Noi 2010 | 5199 vizualizari

 

Este cea mai delicioasa ciorba de loboda pe care am servit-o vreodata! Isi merita locul in topul celor mai bune ciorbite vegetariene...( reteta Dianei, multumesc tare mult pentru aceasta reteta de vis, am mai modificat-o putin in sensul ca galustele erau cu branza de vaci)

 

INGREDIENTE

  • Pentru ciorba:
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 morcovi mici rasi
  • 5 bucati ciupercute proaspete
  • 5  legaturi loboda rosie
  • o cana iaurt
  • o cana smantana
  • o cana bors
  • patrunjel,
  • marar,
  • leustean tocat  
  • Pentru galuste:
  • 500 gr branza feta
  • 2 oua
  • 3 linguri gris
  • 3 linguri faina
  • sare un praf
  • ceapa verde
  • marar tocat      
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda cu galuste de branza feta:

Ceapa cu morcovul si cu putina apa se calesc in doua linguri de ulei.


Se adauga si ciupercutele apoi doua cani de apa si se lasa sa fiarba.


Loboda se spala, se freaca cu sare, apoi se clateste si se adauga in ciorba. Cat fierbe loboda facem galustele:


Se amesteca ingredientele si se facem galustele ca pe papanasi. Sarea, ceapa verde si mararul competeaza gustul delicios al galustelor.


Cu mana luam cate putin facem galustele si le dam drumul in oala de ciorba la care in prealabil am facut focul mai mic si am mai adaugat o cana de apa rece astfel incat sa nu fie in clocote cand punem galustele.


Galustele cand sunt gata se ridica la suprafata ciorbei rapid.


Adaugăm în ciorbă pătrunjel tocat, leuștean și mărar, o cană de borș proaspăt și una de iaurt și mai lăsăm sa fiarbă puțin.

La final, turnăm în oală o cană cu smântănă amestecată cu puțină făină (ca să nu se brânzească), și din nou mai punem mărar și leuștean tocat, potrivim gustul de sare și stingem focul.


Mmmm miroase divin!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda cu galuste de branza feta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

RuxyRux 1

23.11.2010, 10:57

Sper sa iti placa eu o gasesc nebuuuna de buna!

USA 1

10.02.2011, 22:49

Te cred Ruxy, arata de papi ecranul, nu alta!

RuxyRux 1

11.02.2011, 07:47

Minunata mea USA

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan cu galuste