Ciorba de mazare cu carnati unguresti

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 7 Dec 2020 | 2824 vizualizari

 

 Este o ciorba din categoria celor rapid de preparat .Practic in30 minute ai pus o ciorba pe masa . Pe langa ca se face repede  este si deosebit de gustoasa .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mazare verde -congelata
  • 300 gr carnati unguresti picanti
  • 100 ml ulei
  • 4 morcovi mici
  • 2 cepe verzi
  • 2 rosii
  • 1 fir usturoi verde
  • otet de mere-optional
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de mazare cu carnati unguresti:

  1. Carnatii acestia unguresti sunt picanti , cu putin chimen , semi-uscati si foarte gustosi . Pot fi folositi pe post de potentiator de gust.Practic nu mai ai nevoie de condimente .
  2. Scoateti mazarea la decongelat.
  3. Se curata morcovii si ceapa . Se taie rondele .
  4. Carnatul se taie rondele si se prajeste in ulei ca sa se topeasca din grasimi si sa dea gust bun intregii ciorbe .
  5. Adugati morcovul si ceapa si lasati sa se soteze usor .
  6. Turnati apa fierbinte deasupra . Sarati usor .
  7. Dupa primul clocot adugatimazarea verde si rosiile tocate marunt .
  8. Lasati sa fiarba sa mai fiarba 10 minute .
  9. Opriti fierberea puneti usturoiul verde tocat si gustati . Sarati /piparati daca este nevoie .
  10. Daca va place ciorba mai acra , acriti suplimentar cu putin otet de mere .
  11. Pofta buna !!

TIPS-URI

1

Carnatii acestia unguresti sunt picanti , cu putin chimen , semi-uscati si foarte gustosi . Pot fi folositi pe post de potentiator de gust.Practic nu mai ai nevoie de condimente .

2

Daca este sa aleg mazarea ,o prefer pe cea congelata . Este mai sanatoasa si fara conservanti[ cum sunt cele la borcan sau conserva ]

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de mazare cu carnati unguresti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu costita