Ciorba de miel

de trifadalia in Supe/Ciorbe, 19 Apr 2017 | 404 vizualizari

 

Delicii de Paste.

 

INGREDIENTE

  • carne de miel (cap, picioare, coaste)
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • 1 leg macris
  • 1 keg leustean
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel:

Se taie marunt verdeturile.


Se pune apa rece in oala si se pune la fiert. Cand apa clocoteste, se adauga carnea de miel. Se spumeaza. Se lasa pana carnea este fiarta, apoi se strecoara supa, ( daca sunt osicioare sa ramana in strecuratoare), iar carnea se dezoseaza.


Se adauga la fiert ceapa verde cu morcovii, patrunjelul si telina. Cand sunt fierte, se adauga carnea dezosata si se taie marunt macrisul. Se adauga si el in supa. Cand este fiert, se adauga frunzele de leustean.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

dantes 1

19.04.2017, 15:56

Buna!

Panacris 1

19.04.2017, 16:25

noiinbucatarie 1

20.04.2017, 11:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu zeama de varza