Ciorba de pui cu smantana

de Lorra in Supe/Ciorbe, 24 Iun 2012 | 3432 vizualizari

 

O ciorbica iubita de toata familia, ideala pentru o masa de duminica.
Poftiti la masa !

 

INGREDIENTE

  • o bucata piept de pui dezosat
  • 300 gr. smantana
  • 2 oua (galbenusuri)
  • 2 cartofi medii
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras (verde sau rosu)
  • 1 pastarnac
  • taitei
  • o legatura patrunjel verde
  • sare si bors, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu smantana:

 Se spala si se  toaca legumele marunt (ceapa, morcov, ardei gras, pastarnac) si se pun la fiert intr-o oala cu cca 3-4 l. apa cu putina sare.
 Cand legumele au fiert se adauga pieptul de pui spalat si taiat fasii si cartofii taiati cubulete. Cand si acestia au fiert, se pun taiteii si se lasa la fiert.
 Se opreste focul la ciorba.
 Intre timp se amesteca smanatana cu galbenusurile, putina sare si 1-2 polonice de ciorba fierbinte.   
 Se omogenizeaza bine si se toarna compozitia in oala, cate putin amestecand continuu.
 Se adauga patrunjelul spalat si tocat marunt si se acreste cu bors dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

iry-gabriela 1

24.06.2012, 19:50

buna ciorbica ta,merge pe canicula

Poliana 1

24.06.2012, 22:44

delicoasa ciorbita!

Lorra 1

24.06.2012, 22:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu taietei de casa si zeama de varza