Ciorba de miel cu tarhon si salata verde

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 24 Apr 2015 | 688 vizualizari

 

Ciorba cu nr.150 .O ciorba traditionala intr-o farfurie traditionala . Sotul meu isi dorea o ciorba cum facea bunica lui. Mi-am sunat soacra si am preparat ciorba visata :d . Cred ca rezultatul a fost multumitor daca am primit felicitari !!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cap miel + coaste de miel portionate
  • 1 capatana salata verde
  • 1 ceapa
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi-optional
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 2 linguri tarhon verde tocat
  • 2 linguri tarhon din otet tocat
  • sare
  • otet de pe tarhon -optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu tarhon si salata verde:


  1. Capul de miel si coastele se curata, se spala, se fierbe 10 minute in apa sarata si se arunca apa.

  2. Legumele se curata si se spala

  3. Morcovul se taie rondele, cartofii se taie marunt, ceapa ramane intreaga .

  4. Se pun la fiert impereuna cu capul de miel, sare, foaia de dafin si piperul boabe.

  5. Fierbeti 30 minute atat cat morcovul si carnea sunt patrunse .

  6. Adugati verdeturile, usturoiul si ceapa tocate, tarhonul verde, salata verde fideluta .

  7. Acriti cu tarhon din otet .

  8. Serviti ciorba dreasa cu smantana.

  9. In fiecare farfurie puneti cate o bucata de costita cu carne .

  10. Capul de miel se scoate din ciorba . la noi este servit exclusiv de capul familiei .

  11. Daca doriti puteti scoate creierul si limba feliata si le srviti in fiecare farfurie.

 

TIPS-URI

1

Cartofii au rol doar de a da consistenta ciorbei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu tarhon si salata verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

merisor 1

24.04.2015, 18:10

Mihaela, poate vin si eu la picnic )

mihaelar63 1

24.04.2015, 18:18

Cu nuci sau fara nuci . Sau cum se zice ?Spaghete cu oua sau fara ) > Cu mare drag

dantes 1

25.04.2015, 07:29

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare